loading...
پرتال سرگرمی اتومبیل ها
امین انصاری فرد بازدید : 214 دوشنبه 21 اسفند 1391 نظرات (1)

منصوری در نمایشگاه ژنو ۲۰۱۳

 

نمایشگاه ژنو 2013 : Carbonado (کربونادو ) نام یکی از محصولات جدید تیونر معروف ، منصوری است . این پسر کربنی بر پایه ی لامبورگینی آونتادور LP700-4 شکل گرفته و با کیت جدیدش مقداری عریض تر هم شده .

برای مشاهده مطلب کامل به ادامه موضوع بروید.

از جمله تغییرات ظاهری این مدل خاص می توان به افزایش عرض 40 میلیمتری در محور جلو و 50 میلیمتری در محور عقب و اضافه شدن رکاب های جانبی با ورودی های بهینه سازی شده جهت تهویه مطلوب رادیاتور جلو اشاره کرد . این رکاب ها به کمک کانال های یکپارچه باعث خنک سازی بیشتر موتور و دیسک های ترمز عقب شده اند . همچنین دیفیوزرهایی که در دل اسپویلر عقب ساخته شده اند به کمک بال عقب به ایجاد ثبات قسمت عقب در سرعت های بالا کمک می کنند . علاوه براین باله های جلویی تغییراتی جدید نیز به  خود دیده اند .  نکته جالب توجه دیگر ،  طرح هواپیمای رادرگریز B2 برروی بدنه ی کربونادو است که شاید ذهن بیینده را به سمت توانایی های  این هواپیمای مخوف آمریکایی سوق دهد .

پس از نمای ظاهری به مشخصات فنی کربونادو می پردازیم . منصوری با اضافه کردن دو توربوشارژر جدید با طراحی خودش  و همچنین جایگزین کردن قطعاتی همچون شاتون ، میل لنگ ، سر سیلندر و … با نمونه ی مسابقه ای پیشرانه ای قدرتمند برای پسرکربنی خود دست و پا کرده است . علاوه براین یک سیستم اگزوز جدید از جنس منیفولد با خروجی های ضدزنگ نیز به این خودرو اضافه شده است . پس از این جراحی ها موتور 6.5 لیتری V12 کربونادو با قدرت شگفت انگیز 1250 اسب بخار متولد شده است . این در حالیست که نمونه ی استاندارد 700 اسب بخار قدرت دارد . فدرت بیشتر عملکردی قوی تر با خود به همراه دارد بطوریکه شتاب صفر تا صد این هیولا 2.6 ثانیه و حداکثر سرعتش 380 کیلومتر بر ساعت است . رینگ های فوق العده سبک  فورج کاری شده بوسیله ی لاستیک های پیرلی پوشانده شده اند .

در نمای داخلی ، پوشش های چرمی ، پدال های آلومینیومی ضد لغزش و تریم های کربنی بیشتر از همه خودنمایی می کنند . در این مدل همچون کابین هواپیما دکمه ی استارت در سقف جای گرفته است .

قسمت دوم

این اولین بار نیست که نام استالونه برروی یکی از محصولات منصوری قرار می گیرد . پیش از این منصوری استالونه برپایه ی فراری GTB 599 Fiorano  شکل گرفته بود اما  در ژنو 2013 منصوری از استالونه ای دیگر که بر پایه ی سوپراسپرت ایتالیایی ،  فراری F12 برلینتا ساخته شده است رونمایی کرد .

هم اکنون منصوری یکی از بزرگترین نام ها ی تیونینگ است و با محصولات خود توانسته طرفداران زیادی را در سرتاسر جهان برای خود دست و پا کند . مطمئنا تجربه منصوری باعث شده تا استالونه ی جدید به مراتب زیباتر از استالونه ی قبلی از کار در بیاید . این بار منصوری با اضافه کردن قسمتهایی که بهترین کیفیت را دارند چهره ای متفاوت به فراری برلینتا F12 بخشیده است . منصوری همچون سایر محصولاتش از لباسی کربنی برای این مدل بهره برده ، اما در این محصول برخلاف کارهای منصوری در ژنو 2012 از استفاده ی بیش از حد  فیبرکربن خبری نیست .

مهمترین تغییر که برلینتا پس از ایستادن مقابل آیینه به خود دیده تغییر در نمای جلو است . منصوری سعی کرده با اضافه کرد حفره های کربنی برروی کاپوت ، سپری با طراحی جدید که ورودیی هایی بزرگ در دل خود جای داده و همچنین اضافه کردن اسپویلری برای ایجاد نیروی رو به پایین ، نمایی متفاوت ایجاد کند که به حق در این زمینه استادانه عمل کرده است .در نمای جانبی رینگ های 5 پره سبک 21 اینچ در جلو و 22 اینچ در عقب  با طراحی جدید  در کنار رکاب های جدید از مهمترین تغییرات است . در نمای عقب اضافه شدن بال کوچک و جایگزینی قطعات کربنی و خروجی های اگزوز با طراحی جدید قابل توجه هستند .

در قسمت فنی هم تغییرات مهمی اتفاق افتاده است . منصوری با دست کاری ECU و استفاده از سیستم اگزوز اسپرت ، توانسته 35 اسب بخار به این ایتالیایی اضافه کند و قدرت موتور 12 سیلندر 6 لیتری را از 740 اسب بخار به 775 اسب بخار برساند . پس از این تغییرات میزان گشتاور هم با 35 نیوتن متر افزایش به 725 نیوتن متر رسیده است . مهمترین نقطه ضعف این محصول رنگ آمیزی کابین است که هیچ تناسبی با طراحی متفاوت بیرون ندارد اما با این حال این نوع رنگ آمیزی همچون دیگر محصولات منصوری به سفارش مالک خودرو صورت گرفته است .

قسمت سوم (جدید)

نمایشگاه ژنو 2013 :گرونس Gronos نام پروژه ی جدید ی منصوری است که بر پایه ی G65 AMG و G63 AMG شکل گرفته . چند روز پیش از نمایشگاه ژنو 2013 مشخص شد که یکی از پروژهای جدید منصوری کار برروی مرسدس بنزهای G کلاس است تا به این خودروی مکعبی اشتوتگارتی روحیه ای اسپرت و نمایی خاص ببخشد .

برای مرسدس بنز G63 AMG  منصوری بطور کامل موتور را مورد بازبینی قرار داد . منصوری با نصب اجزای مسابقه ای مانند پیستون ها ، یاتاقان ها ، میل لنگ و سرسیلندر ها و … و همچنین استفاده از سیستم اگزوز جدید با دو خروجی توانسته موتور 8 سیلندر بای توربو را به قدرت 840 اسب بخار برساند . پس از این جراحی گشتاور گرونس افزایش چشمگیری داشت که منصوری با کمک مهارکننده ی الکترونیکی آن را در حداکثر گشتاور 1000 نیوتن متر محدود کرده است . اما کار برروی مرسدس بنز G65 AMG همجنان ادامه دارد و اطلاعاتی از قدرت و گشتاور جدید این محصول در دسترس نیست .

منصوری  در  طراحی قسمت های جدید بدنه از فیبرکربن فوق سبک بهره گرفته است . از جمله تغییرات مهم در نمای جلو می توان به اضافه شدن اسپویلر ، چراغ های LED روشنایی روز و فین های کربنی در ورودی های هوا و جلوپنجره اشاره کرد .در تصاویری که مشاهده می کنید هود جلو رنگ آمیزی یک دست زرد رنگ دارد اما برای این قسمت می توان هود یک دست کربنی به رنگ مشکی سفارش داد همچنین سپر عقب را می توان با دیفیوزر و قطعات کربنی تزیین کرد . آیینه های جانبی و سایر تریم ها از کربن هستند تا نمایی اسپرت به مرسدس بنز کلاس G داده شود . به لطف استفاده از رکاب های جانبی جدید و بال های گسترده عرض خودرو 20 میلی متر افزایش پیدا کرده است . رینگ های یک تکه ی ده پره ی 23 اینچی ساخته شده از آلیاژ سبک وزن ، که  با تایرهای Vredestein پوشیده شده اند از دیگر تغغیرات نمای ظاهری است .

در کابین هم تغییرات زیادی به چشم می خورد از جمله مهمترین تغییرات ، تغییر کنسول است که به طور کامل دوباره طراحی شده است . تلفیق چرم و کربن نمای کابین را اسپرت کرده است . مشتریان هر نوع امکاناتی را که می خواهند می توانند برای کابین سفارش دهند .

قسمت چهارم (جدید)

نمایشگاه ژنو 2013 : منصوری یک بار دیگر به سراغ محصولات بنتلی رفته است . منصوری پروژه ی جدیدش که برپایه ی بنتلی کانتیننتال GT ساخته شده است را سنگویس Sanguis نامگذاری کرده است . همانند سایر محصولات منصوری ، تغییرات نمای ظاهری و داخلی به کمک تریم های کربنی در این محصول حرف اول را می زند .

کیت بدنه ی جدید سنگویس موجب تغییر در طراحی نمای جلو شده است که برای این کار از چراغ های جدید اختصاصی روشنایی روز ، هود  و بال کربنی  کمک گرفته شده است . همچنین برای تغییر در نمای عقب شاهد  طراحی دوباره نمای عقب و اضافه شدن  دیفیوزری  جدید هستیم . استفاده از آرک های بزرگتر در گلگیرها در کنار تغییرات دیگ موجب شده تا محورهای جلو و عقب به ترتیب 50 و 60  میلیمترعریض تر شوند . برای تکمیل تغییرات نمای خارجی از تریم های کربنی و رینگ 22 اینچی ده پره استفاده شده است . برای تزیین کابین منصوری از بهترین مواد استفاده کرده است .

پس از تغییرات ظاهری به تغییرات فنی می رسیم . منصوری در این قسمت با دستکاری ECU و استفاده از فیلتر هوا و سیستم اگزوز جدید توانسته به قدرت 672 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه و گشتاور 780 نیوتن متر در 1700 دور در دقیقه دست پیدا کند . پس از این تغییرات موتور W12 شتاب صفر تا صد 4.5 ثانیه ای و حداکثر سرعت 322 کیلومتر بر ساعت را به ارمغان آورده است .

منبع: پدال

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط خشايار در تاریخ 1392/01/11 و 21:43 دقیقه ارسال شده است

خيلي آدم باحالي هستي بي نمك خشايارشکلکشکلک


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 116
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 905
  • آی پی امروز : 15
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 17
  • باردید دیروز : 7
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 73
  • بازدید ماه : 185
  • بازدید سال : 2,408
  • بازدید کلی : 329,235
  • کدهای اختصاصی


    ساعت فلش

    

    

    پیچک

    پیچک

    این سایت را حمایت می کنم
    بیست تولز

    گوگل پلاس


    Up Page
    بیست تولزکد پرش به بالای صفحه وب

    کد نمایش آب و هوا

    کد نمایش آب و هوا


    دیکشنری آنلاین